Organisatie

HET BESTUUR
VOORZITTER

Lars Ros, Barefoot Lifecoach vanaf zijn zeilboot in de jachthaven Naarden. Zeilt al vanaf zijn 4e jaar en gebruikt zeilen vaak als metafoor in zijn werk. In zijn rol als voorzitter altijd op zoek naar de meest eenvoudige manier om de mogelijkheden binnen de stichting te koppelen aan mensen die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van een zinvol leven.

Lars
Mike
PENNINGMEESTER

Mike Muller, werkzaam als watersportmonteur reparatie en onderhoud. Al meer dan 40 jaar enthousiaste zeiler, ooit begonnen op de Loosdrechtse plassen en nu de trotse eigenaar van de stalen kits Belong.

VRIJWILLIGER

Jarda van der Meulen, piloot van beroep. Zeilen is zijn passie naast zijn drukke baan als vlieger. Jarda heeft als kleine jongen meegeholpen aan de bouw van de Berrona.

Jarda
Wilfred
Projectleider

Wilfred Rotteveel 69 jaar en vanaf het begin werkzaam bij de Berrona als vrijwilliger. Gepassioneerde zeiler en maakt regelmatig mooie tochten richting Frankrijk, België en Engeland.

SECRETARIS

Klaske Idema, gepensioneerd, voorheen werkzaam in de gezondheidszorg. Ook Klaske zeilt al vele jaren. Nu zet ze zich met hart en ziel in voor Zeilen met de Berrona om de doelstellingen te realiseren.

Klaske
VRIJWILLIGERS
Els
VRIJWILLIGER

Els Brands, werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking als project manager. Els zeilt al sinds haar vroege jeugd. Tegenwoordig regelmatig te vinden op het IJssel- en Markermeer.

Opleider en Zeilinstructeur

Mike Zuur, gediplomeerde (zee)zeilinstructeur en opleider. Mike zeilt ook al vanaf jonge leeftijd en geeft nog steeds zeilles aan zowel beginners als gevorderden.

Mike
Sander
Website

Sander Kaarsgaarn, gepensioneerd, heeft altijd gewerkt in de ICT. Tegenwoordig betrokken bij diverse stichtingen en verenigingen. Sander zet zijn expertise graag in voor het goede doel.